LISTIĆ ŽIVOTA: / Nevjerojatnim preokretom na kladionici dobio 500.000 kuna!

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Djeco, ne pokušavajte ovo kopirati, nema 'kruha bez motike', a da iznimka potvrđuje pravilo je i jedan neimenovani britanski kladitelj.

29.9.2015.
8:52
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Jedan u moru igrača ugledne britanske kladionice ovog je vikenda izabrao šest parova, uložio pet funti (51 kunu) i u ponedjeljak navečer slavio dobitak od 45.865 funti. Šest utakmica donijelo mu je dobitak nešto manji od pola milijuna kuna. I to u nevjerojatnom stilu.

Britanac je izabrao šest pobjednika utakmica u engleskim ligama, uz dodatak da će obje momčadi zabiti gol. Pogodio je prvih pet i čekao dvoboj West Bromwich Albion - Everton. Trebala mu je pobjeda gostiju, ali vjerojatno je u 54. minuti bio očajan. Kladionica mu je pred taj dvoboj nudila 4.000 funti da 'odustane' od listića, ali on je odlučio čekati zadnji par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo početkom nastavka s 2:0 i šanse u preokret su bile potpuno minimalne. No, Toffiesi su napravili čudo, do kraja utakmice zabili su tri gola i uzeli tri boda s gostovanja. Donijeli su sreću svojim navijačima, ali i junaku ove priče...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo