MESSIJEV TRENUTAK GENIJALNOSTI / Zvijezda Barce zabila golčinu iz slobodnjaka, ali Argentina nije uspjela doći do pobjede

Image

Na stadionu Nilton Santos u Rio de Janeiru bilo je samo 1:1

15.6.2021.
8:18
VOYO logo

Nogometaši Argentine predvođena jednim od najboljih igrača u povijesti, Lionelom Messijem, nisu uspjeli slaviti na otvaranju Copa Amerike. Na stadionu Nilton Santos u Rio de Janeiru bilo je samo 1:1. Za potez susreta pobrinuo se Messi, koji je u 33. minuti zabio prekrasan pogodak iz slobodnog udarca, a možete ga pogledati ovdje, ali i ovdje. Konačan rezultat postavio je Eduardo Vargas u 57. minuti.

U drugoj utakmici dana Paragvaj je slavio protiv Bolivije 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil pobjedom otvorio

Dan ranije, domaćini i branitelji naslova južnoameričkog prvaka Brazil uspješno otvorili natjecanje pobjedom od 3-0 nad Venezuelom, dok su u drugoj utakmici prvog dana skupine B dana Kolumbijci svladali Ekvador s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Brazil zabili su Marquinhos nakon kornera Neymara u 23. minuti, Neymar iz jedanaesterca u 64. minuti i Gabriel Barbosa u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Kolumbija se osvetila Ekvadoru za visoki poraz u studenom (1-6) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine i pobijedila u uvodnoj utakmici ovog prvenstva.

Junak utakmice bio je Edwin Cardona, koji je u 42. minuti volejom u Pantanal Areni zabio gol. Regularnost pogotka bila je upitna jer su suci sumnjali na zaleđe no pregledom VAR videosnimke utvrđeno je da je sve bilo regularno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo