NEVJEROJATAN DAN ZA SVJETSKI NOGOMET / Lionel Messi više nije igrač Barcelone. Od sada je slobodan igrač, a evo gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Ugovor mu je istekao u srijedu u ponoć, sada može besplatno otići s Camp Noua

1.7.2021.
7:56
Profimedia
VOYO logo

Ponajboljem nogometašu na svijetu, argentinskom napadaču Lionelu Messiju (34), u ponoć je istekao ugovor s Barcelonom, klubom u kojem je proveo čitavu karijeru. Messi je bio kapetan i simbol Barcelone, za koju je odigrao ukupno 778 utakmica, zabio 672 pogotka i asistirao 305 puta.

Argentinac je prošlog ljeta zatražio transfer, no na koncu se nakon velike sapunice predomislio i ostao kako bi odradio ugovor do kraja. Ugovor mu je pak istekao u srijedu u ponoć, sada može besplatno otići s Camp Noua i kao slobodan igrač potpisati za neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se dulje pisalo kako Messi ipak neće napustiti Barcu, već će produljiti ugovor s katalonskim gigantom. To se još nije dogodilo, ali tehnički Messi je još uvijek u igri za produljenje ugovora i španjolski mediji tvrde kako će potpisati na još dvije godine, samo što do sada nisu uspjeli postići dogovor.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Gdje će nastaviti karijeru?

No, svakako postoji opcija da Messi karijeru nastavi u drugom klubu. Najbliže Messijevu dovođenju je francuski Paris Saint Germain koji mu planira ponuditi veliku plaću i tako ga nagovoriti da stigne na 'Park prinčeva'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što vam mogu reći je to da svi veliki igrači žele doći u PSG. Nije nemoguće sve ih dovesti jer već imamo sjajne nogometaša u našoj momčadi. Messi je Messi i fantastičan je nogometaš. Rekao sam predsjedniku Barcelone Joanu Laporti da mu se ugovor bliži kraju i da svaki klub ima pravo od 1. siječnja pregovarati s njim i može ga dovesti za iduću sezonu", poručio je početkom lipnja čelnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

A osim Barcelone, još se tu spominjao i Manchester City, odnosno Inter Miami, čiji predsjednik David Beckham silno pokušava nagovoriti što više europskih megazvijezda da mu se pridruže i naprave brend u MLS-u. Gdje će Messi nastaviti karijeru vidjet ćemo sigurno u danima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo