Vaha likuje: 'Što je? U mom Zagrebu razočaranje?'

'To je tako kod nas. Gledajući što se događa nakon te prve utakmice, stekao sam dojam kako je jedino pitanje tko će biti prvi u skupini. Dinamo ili Real.

29.9.2011.
14:07
VOYO logo

Teško je reći što je hrvatska javnost očekivala od Dinama protiv Lyona. Dogodilo se upravo ono što se moglo i očekivati, poraz Dinama od 2:0, premda je uoči susreta bilo i euforije i nerealnih očekivanja.

Fenomen je za Jutarnji list prokomentirao dobro raspoloženi Vahid Halilhodžić, koji se javio iz Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/kjnGVYLCk77yygKUaeZl/mov/1

"Da, malo me začudila ta euforija. Izgubili smo utakmicu protiv Reala, a hvalili se na sva zvona", rekao je Vaha, koji je nakon Reala i te euforije i sam bio izjavio da 'uvijek netko drugi pokupi njegovo vrhnje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se valjda i osjeti duh likovanja u njegovim riječima nakon što je Lyon dinamovce spustio na zemlju.

"Što je? Razočaranje u mom Zagrebu? Očekivao sam više. Nekako mi se čini da su bojažljivo ušli u utakmicu s Lyonom. Confiance... Kako se kaže. Ono, znate, vjera u sebe... Da, samopouzdanje. E, toga je najviše nedostajalo", veli Halilhodžić i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/7M7RtSjFDwtKV5iqnzn2/mov/1

"Ali ne trebam vam ja za to. Imate tamo u Zagrebu trenera koji su veliki dinamovci, a onda jedva čekaju krivi korak pa da mogu kritizirati, jer ne mogu nigdje naći posao osim u Dinamu", rekao je i odgovorio na pitanje o neigranju Joea Šimunića od početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kruno ima jedini pravi uvid u svlačionicu. Pa ne mogu ja iz Lillea znati što se događa ispod južne tribine u Maksimiru?! Kruno zna kakva je situacija i vjerujem da je izvukao najbolje što je mogao u ovom trenutku."

Na kraju je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, Liga prvaka je ipak nešto posebno. Lyon je s Dinamom odigrao stotu utakmicu u tom natjecanju. Zamislite koja je to količina iskustva. A mi smo tek ušli i sada bismo čuda. Ne ide to baš tako. Treba par godina ulaziti u skupine, generirati stečeno iskustvo i onda očekivati da možeš na Gerlandu napraviti posao."

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109280439006 arti-201109281189006 arti-201109280153006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo