LIJEČNIKA VATRENIH ZAMIJENILI S NOVIM TRENEROM PSG-A: / Francuski velikan potvrdio dovođenje kralja Europske lige

Image

Poznati španjolski trener Unai Emery novi je trener Paris Saint-Germaina, potvrdio je to francuski klub.

28.6.2016.
17:37
VOYO logo

U ponedjeljak je nakon tri godine vođenja prve momčadi, klupu francuskog prvaka napustio Laurent Blanc, a za odlazak će dobiti 22 milijuna eura odštete. Španjolac u PSG stiže iz Seville s kojom je osvojio tri uzastopna naslova Europske lige. Ugovor s PSG-om je potpisao do lipnja 2018. godine. U ponedjeljak je potvrđen i njegov nasljednik u Sevilli, a radi se o Jorgeu Sampaoliju.

Zanimljivo, ali upravo Emeryja i jednog člana liječničke službe hrvatske nogometne reprezentacije veže jedna zanimljiva situacija koja se dogodila za vrijeme sraza Hrvatske i Portugala u Lensu. Točnije, "krivac" za takvo što je Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, trener Arsenala zamijenio je liječnika reprezentacije Hrvatske . Wenger je zaustavio Tomislava Madžara misleći kako je Emery. Madžar, inače doktor znanosti i specijalist sportske medicine na Medicinskom fakultetu, te posebni savjetnik predsjednice Hrvatske za zdravstvo i sport, bio je u u loži tijekom utakmice s Turskom na Parku prinčeva kad je sreo Wengera. Kako je primjetio očitu pogrešku Francuza prilikom obraćanja, odlučio se malo "poigrati" s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI PRIČAJU O GAFU ARSENEA WENGERA: /

Liječnik Vatrenih genijalno zafrknuo slavnog Francuza

Image
SVI PRIČAJU O GAFU ARSENEA WENGERA: /

Liječnik Vatrenih genijalno zafrknuo slavnog Francuza

“Započeo sam razgovor s Davidom Trezeguetom, jer sam sjedio iza njega, a onda je došao Wenger, stisnuo mi ruku, čestitao na odličnoj sezoni sa Sevillom i pitao jesam li riješio sve sa Paris Saint-Germainom. Odgovorio sam hladnokrvno -‘Nisam još. Zovu me još neki klubovi. Između ostalih i Real Madrid, pa ćemo vidjeti za koji tjedan što će se dogoditi’, kazao je tada Madžar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo