RAMOS UNIŠTAVA SVLAČIONICU REAL MADRIDA: / Sukobio se sa suigračem na treningu, ostali mu okreću leđa

Image
Foto: AFP

Stanje u Realovoj svlačionici izgleda sve lošije i lošije

11.3.2019.
10:28
AFP
VOYO logo

Nakon sukoba s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, kapetan kraljeva Sergio Ramos sukobio se i sa suigračem Marcelom. Nastavak je to problema s visokim tenzijama u svlačionici Real Madrida nakon niza loših rezultata.

Real Madrid je sinoć svladao Valladolid u gostima s 1:4 u 27. kolu La Lige, ali je gotovo bez šansi za naslov prvak Španjolske. Također, Kraljevi su ispali iz Kupa Kralja i Lige prvaka pa je jasno da igraju sezonu za zaborav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kronologija raspada

Ni Santiago Solari koji je zamijenio Julena Lopeteguija nije uspio povezati konce na Bernabe, pa se intenzivno spekulira i o njegovom otkazu. Nije Solari ni u najboljim odnosima s nekolicinom svojih igrača, a u medijima su se pojavili izvještaji o žustroj raspravi na relaciji trener - igrači nakon ispadanja iz LP od Ajaxa.

Marca tako piše o velikom sukobu kapetana Sergija Ramosa i braniča Marcela na subotnjem treningu. Igrači su bili podijeljeni u dvije momčadi, a Marcelova je pobijedila Ramosovu. Brazilac je pobjedu proslavio, što se nije svidjelo kapetanu kraljeva, koji mu je to dao i do znanja. Uslijedila je žučna rasprava, a veći sukob spriječili su suigrali koji su se umiješali. Ako se ovako nastavi, Real će morati u veliki remont svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo