RAKITIĆ ĆE SLOMITI SRCA NAVIJAČIMA BARCELONE: / Evo koji klub je izabrao ispred katalonskog diva

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac odgovarao je na pitanja novinara i uzburkao duhove u Kataloniji

26.11.2018.
7:00
Screenshot
VOYO logo

Barcelona našeg Ivana Rakitića remizirala je ovog vikenda u velikom derbiju 13. kola Primere protiv Atletico Madrida, a bila je Blaugrana i blizu poraza od kojeg ih je spasio pogodak Ousmanea Dembelea u zadnjoj minuti utakmice.

Očekivala pobjeda domaćina, ali onda je u 90. minuti Messi pronašao Francuza Dembelea, koji je prizemnim udarcem "probio" vratara Oblaka. Ivan Rakitić zbog kartona nije bio u sastavu za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije morao puno razmišljati

Dan nakon utakmice Raketa je u razgovoru za njemački DAZN odgovarao na brojna pitanja, a ne neka je odbio dati ogovor. Primjerica, nije htio birati između Modrića i Messija, Neuera i Ter Stegena, a ni između Valverdea i Emeryja, ali je zato bez razmišljanja između Barcelone i Seville odabrao Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rakitić je za tri sezone koliko je proveo u Andaluziji postao svojevrsna legenda kluba s kojim je osvojio i Europa ligu pa će ovaj odgovor sigurno oduševiti navijače koji ga ionako obožavaju. S druge strane, velika je šansa da se Kataloncima ovaj odgovor baš i neće svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo