LOVREN NAKON UTAKMICE POTPUNO ODUŠEVIO NAVIJAČE REDSA: / Ovako govore samo najveći šampioni

Image
Foto: AFP

Pogodak hrvatskog stopera otključao je bravu Newcastlea

26.12.2018.
22:02
AFP
VOYO logo

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren bio je strijelac prvog pogotka u 4-0 (1-0) domaćoj pobjedi Liverpoola u susretu 19. kola Premier lige protiv Newcastle Uniteda kojom su "redsi" povećali svoju prednost na vrhu ljestvice.

"Bilo je jako teško kontrolirati tu loptu, da budem iskren. Obično bi takva lopta završila na tribinama. Ali srećom, uspio sam i zabio", otkrio je skromni Lovren za službenu web-stranicu pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je sjajno izabiti za Liverpool i nadam se da ću to uspjeti i u idućim utakmicama jer nam zaista treba. Sada nam slijede dvije teške utakmice, Arsenal i Manchester City, Moramo zadržati ovaj momentum".

Svaka utakmica kao da je finale

Lovren je doveo Liverpool u vodstvo u 11. minuti odličnim "drop-kickom" sa 10-ak metara kojim je svladao nemoćnog vratara Newcastlea Dubravku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo svaku utakmicu kao da je finale. To je ono što smo naučili iz prethodnih sezona. Pobjeda ništa ne znači ako sljedeću utakmicu izgubite. Zato ćemo zaboraviti ovu utakmicu i koncentrirati se na Arsenal. Ova momčad ima karakter. Ako želite biti na vrhu morate imati pobjednički mentalitet i zadržati mirnoću", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo