KLOPP NAHVALIO SVOJE BRANIČE I POSEBNO ISTAKNUO LOVRENA: / 'Postići takav pogodak...'

Image
Foto: AFP

Redsi su upisali vrijednu pobjedu protiv Svraka, a njihovu mrežu otključao je hrvatski stoper

26.12.2018.
19:24
AFP
VOYO logo

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren bio je strijelac prvog pogotka u 4-0 (1-0) domaćoj pobjedi Liverpoola u susretu 19. kola Premier lige protiv Newcastle Uniteda kojom su "redsi" povećali svoju prednost na vrhu ljestvice.

Lovren je doveo Liverpool u vodstvo u 11. minuti odličnim "drop-kickom" sa 10-ak metara kojim je svladao nemoćnog vratara Newcastlea Dubravku. U nastavku su se u strijelce upisali i Salah 748-11m), Shaqiri (79) te Fabinho (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je igrao svih 90 minuta za Liverpool, a ovo mu je bo prvi ovosezonski pogodak. Liverpool je sada vodeći sa 51 bodom, šest više od drugog Tottenham Hotspura, koji je na Wembleyu kao domaćin nadigrao Bournemputh sa 5-0 (3-0), odnosno sedam više od branitelja naslova Manchester Cityja, koji je pretrpio drugi poraz zaredom, bolji od "građana" na svom stadionu bio je Leicester City koji je slavio sa 2-1.

Image
LOVREN STRIJELAC U VELIKOJ POBJEDI LIVERPOOLA, CITY OPET KIKSAO: /

Tottenham se petardom upleo u borbu za titulu

Image
LOVREN STRIJELAC U VELIKOJ POBJEDI LIVERPOOLA, CITY OPET KIKSAO: /

Tottenham se petardom upleo u borbu za titulu

Klopp zadovoljan

"Dobra utakmica. Krenuli smo ne potpuno koncentrirano u obrani, ali smo napadački bili dobri. Bili smo sjajni u napadačkoj igri, kombinatorni, precizni i agilni. Trebali smo prekid za pogodak, ali bilo je dobro. Lijepo smo završili, ali u prvom poluvremenu nije bilo lagano. Treba igrati protiv momčadi koje se organizirano brane", rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do poluvremena je zabio samo Dejan Lovren, a kroz taj gol ponovno je došlo do izražaja da u Liverpoolovom napadačkom dijelu igre sve više doprinosa daju i obrambeni igrači s obzirom na to da ovo nije prva stakva situacija.

"Ne zabijaju rijetko, ali Lovrenov gol bio je jako nezgodan za postići.", rekao je Klopp pa prokomentirao šampionske aspiracije: "Ne znači ništa to što smo na šest razlike, to nije ništa. Svi su oni snažni, sa svima moramo igrati još jednom. Sezona je jako teška, ali i jako dobra za nas, nadam se da će se tako i nastaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo