KAPETAN REALA POSLAO PORUKU CONTEU: / 'Poštovanje se mora zaraditi, a ne nametnuti. Ime ne znači ništa.'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Po svemu sudeći Julen Lopetegui je bivši, čeka se samo objava

29.10.2018.
10:09
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Sergio Ramos na svoj način upozorio je Antonija Contea istaknuvši kako on sigurno ne može samo doći kao zamjena za Lopeteguija i odmah dobiti respekt svlačionice. Nakon jučerašnjeg debakla Madriđana protiv Barcelone bivši španjolski izbornik na rubu je otkaza, a po mnogima je to već i gotova stvar.

Real je u nizu od pet poraza od sedam utakmica u svim natjecanjima i španjolski mediji javljaju kako je Conteovo preuzimanje momčadi samo pitanje dana, a možda i sata. Talijan je razriješio sve probleme koje je imao vezano uz njegov prethodni angažman u Chelseaju i spreman je za novi posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos o respektu

Kada je upitan o tome je li Realu potreban karakteran i nametljiv trener poput Contea kapetan madridskog kluba odgovorio je: "Poštovanje se mora zaraditi, a ne nametnuti. Ime ne znači ništa. Mi smo već osvojili sve s trenerima koje znate, na kraju dana menadžment igrača bitniji je od taktičkih sposobnosti nekog trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio isto, to nisu odluke koje se donose olako. Mi ćemo do smrti biti uz trenera koji je na klupi, a o promjenama odlučuju oni iznad nas. Vidjet ćemo što će se događati kroz sljedećih nekoliko sati.", rekao je Ramos i zaključio priču o novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo