CRISTIANO RONALDO JE U OVOJ KATEGORIJI NAJLOŠIJI U SERIE A: / Što će na ovo reći Allegri?

Image
Foto: AFP

Poznato je da Ronaldo uvijek ruši rekorde, a sada ga se spominje u kontekstu jednog negativnog

4.2.2019.
18:29
AFP
VOYO logo

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo i službeno je najgori izvođač slobodnih udaraca u talijanskom prvenstvu. Cristiano je svojevremeno bio poznat po sjajnim slobodnjacima, ali to vrijeme je davno prošlo pa je gol protiv Španjolske na Svjetskom prvenstvu bio jedini za njega iz slobodnjaka tijekom 2018. godine.

Zanimljivo, otkad je došao u Italiju, još nije postigao nijedan pogodak iz slobodnjaka pa su navijači Stare dame s razlogom ljuti na Masimiliana Allegrija što ne pruža šansu Paulu Dybali ili Miralemu Pjaniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Forsira se da puca ispred Pjanića

Njih dvojica su prije dolaska Ronalda bili prava opasnost po protivnike iz slobodnjaka, ali otkad je u klub stigao Portugalac, mogu samo stajati po strani dok on namješta loptu. Inače, Ronaldo je pokušao 13 puta ove sezone ugroziti gol iz slobodnog udarca, ali nijednom nije uspio pa je po tome najgori u Italiji.

Ni u Realu nije bio Bog zna kako dobar obzirom da je tek šest posto izvedenih slobodnih udaraca pretvorio u gol. U Italiji je po ovom parametru ove sezone najuspješniji Arkadiusz Milik koji je postigao dva pogotka iz tri pokušaja, dok je također dobar i Aleksandar Kolarov koji je postigao isto toliko golova ali iz sedam pokušaja. Dvojac koji se može "usporediti" s Ronaldom je Camillio Ciano i Lorenzo Insigne jer obojica imaju nula od osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo