ATLETICO DEMONSTRIRAO SILU PROTIV ALAVESA: / Kalinić igrao više od sat vremena, Partey zabio golčinu

Image
Foto: AFP

Velika pobjeda Atletica dovela ih je na deset bodova od Barcelone

30.3.2019.
22:50
AFP
VOYO logo

Nogometaši Atletica slavili su u 29. kolu Primere kod Alavesa s 4-0 i opet su na deset bodova od lidera Barcelone. Madridski sastav je zarana došao do velike prednosti golovima Saula (5) i DiegaCoste (12), u 59. minuti je na 3-0 povećao Morata, a Thomas je zabio prekrasan gol za konačnih 4-0 šest minuta prije kraja. Nikola Kalinić je igrao od 64. minute.

Poveli su već u 5. minuti susreta kada je na asistenciju Griezmanna pogodio Saul. Šest minuta kasnije na semaforu je stajalo 0:2, strijelac je poslije lijepog udarca van kaznenog prostora bio Diego Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta preokrenula protiv Villarreala

Uslijedio je nešto bolji period domaćih igrača, međutim nisu uspjeli pronaći put do mreže. U 63. minuti riješeno je pitanje pobjednika. Loptu je u mrežu poslao Morata, a sudac Lopet je nakon konzultacija s VAR-om pokazao na centar. Najljepši trenutak gledatelji na stadionu Mendizorrotza su vidjeli u 84. minuti kada je fantastičan gol postigao Thomas plasiravši loptu u same rašlje.

U ranijem dvoboju Celta je u Vigu velikim preokretom pobijedila Villareal s 3-2. Gosti su poveli s 2-0 golovima Toko Ekambia (11) i Alfonso Pedraze (15), da bi Celta došla do pobjede preko Iaga Aspasa (50, 86pen) i Gómeza (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo