HRVATSKI MAESTRO / Modrić strašnim potezom na zagrijavanju bacio navijače u trans, a nekoliko minuta kasnije upisao se u povijest Reala

Image
Foto: Profimedia

Vatreni igra u vrhunskoj formi

15.9.2021.
21:24
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić upisao se u srijedu navečer u povijest Real Madrida kao drugi nogometaš tog kluba koji je u Ligi prvaka zaigrao s 36 ili više godina. Vatreni je započeo utakmicu s Interom u dobi od 36 godina i šest dana, dok je prije njega legendarni desni bek, Chendo, u studenom 1997. protiv Rosenborga zaigrao s 36 godina i 46 dana.

Modrić je, inače, briljirao na zagrijavanju za ovaj ogled. Naime, zabio je prekrasan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac vratio se na travnjak prošlog vikenda nakon što se oporavio od ozljede i odmah je oduševio. Madriđani su slavili s uvjerljivih 5:2 protiv Celte Vigo, a Modrić je igrao do 79. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićevu sjajnu utakmicu komentirao je novinar BBC-a, Raj Chohan, koji je postavio jedno vrlo zanimljivo pitanje, čak bismo se usudili reći i retoričko pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li postojao neki veznjak koji je zadržao ovakvu razinu igre sa svojih 36 godina? Modrić i dalje rješava utakmice, kao što je to napravio danas. Čista ludost", napisao je Chohan i mi se s njim samo možemo složiti, dakle ne pamtimo veznog igrača koji je igrao na ovoj razini u 37. godini života.

Veznjak je prije nekoliko mjeseci potpisao novi jednogodišnji ugovor, s nadom da će kroz dobre nastupe ove sezone osigurati još jedan čime bi vjerojatno svoju bogatu karijeru okončao u Kraljevskom klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo