LEVERKUSEN NE RAČUNA NA JEDVAJA: / U novom klubu trebao bi dobiti priliku za povratak u nekadašnju formu

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U posljednje vrijeme ne dobiva minutažu, a na obrambenim pozicijama imaju Apotekari dobra rješenja u vidu Svena Bendera, Aleksandra Dragovića i mladog njemačkog reprezentativca Jonathana Taha

20.8.2019.
12:27
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj našao se na popisu izbornika Zlatka Dalića, no izgleda da Bayer Leverkusen na njega ne računa ozbiljno ove sezone.

Njemački list Kicker objavio je da nekadašnji igrač Dinama i Rome odlazi na jednogodišnju posudbu u Augsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAŠTO JE MISLAV ORŠIĆ UOPĆE U REPREZENTACIJI? /

Nije samo dobra forma u pitanju, dinamovac krije nešto puno opasnije

Image
ZAŠTO JE MISLAV ORŠIĆ UOPĆE U REPREZENTACIJI? /

Nije samo dobra forma u pitanju, dinamovac krije nešto puno opasnije

Kobne ozljede

Jedvaj je za vrijeme svog boravka u Leverkusenu imao velike probleme s ozljedama koje su ga izbacile iz rotacije, iako je po svom dolasku bio član prve postave, čak zabio i poneki pogodak.

“U zadnjih nekoliko sezona, gledao sam Augsburg kao klub koji je uspješno olakšao razvoj velikog broja igrača i stvarno su uložili veliki napor da me dovedu. Zaista sam sretan da sam ovdje i jedva čekam obući Augsburgove boje. Učinit ću sve što je u mojoj moći da pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve ove sezone", izjavio je Jedvaj potpisujući ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo što je Tin odlučio doći u Augsburg. Unatoč njegovoj mladosti on je već jako iskusan s preko 20 nastupa za hrvatsku reprezentaciju i jako dobro poznaje Bundesligu. Njegova će snaga biti veliki plus za nas", izjavio je sportski direktor kluba Stefan Reuter.

Opet dokazivanje

U posljednje vrijeme ne dobiva minutažu, a na obrambenim pozicijama imaju Apotekari dobra rješenja u vidu Svena Bendera, Aleksandra Dragovića i mladog njemačkog reprezentativca Jonathana Taha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Augsburgu će mu konkurancija ipak biti nešto manja, no doveo je Tinov novi klub u veterana Stephana Lichtsteinera koji će konkurirati za poziciju desnog beka koju je Jedvaj uglavnom u svojoj karijeri igrao. Inače, Borussia Dortmund je naprašila Augsburg 5:1 u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo