VIDEO: / Ovo nikako nije dobro! Leo Messi prestravio nogometni svijet!

Drugi put u dva mjeseca Leo Messi povraćao je na travnjaku. Dogodilo se to i na utakmici El Clasica protiv Reala iz Madrida. Cijeli nogometni svijet u strahu bruji o tome.

28.10.2013.
10:15
VOYO logo

Prvi put to mu se dogodilo 18. kolovoza ove godine u utakmici prvog kola Primere protiv Levantea. Barcelona je slavila 7:0, a Argentinac je u prvom poluvremenu zabio dva gola. Da mu je zlo bilo je vidljivo pri povratku na travnjak nakon poluvremena: Messi se primio za glavu, potom zastao i nagnuo naprijed da bi povratio.

Gotovo identičan zaplet vidjeli smo u subotnjem El Clasicu: opet poluvrijeme, povratak na travnjak i blijedi Messi kojem se dizao želudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se, bilo je očito, osjećao dobro ni tijekom prvog poluvremena. Osim što nije igrao na uobičajenoj razini, u jednom je trenutku izašao izvan igrališta te se zadržao u kraćem razgovoru s trenerom Gerardom Martinom. Ostao je igrati, ne samo do kraja poluvremena nego i do kraja utakmice. Prijetio je Madriđanima, ali ne kao što to inače radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se događa s Messijem? Kako su moguća dva gotovo identična incidenta u razmaku od 70-ak dana, pati li od nekakvog poremećaja i što li se tek događa u svlačionici u kojoj nema kamera?

Zar je moguće da nije fizički spreman?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo