OVO ĆE ZANIMATI SVE / Leo Messi otkrio do kada će igrati za argentinsku reprezentaciju. Poznato i kada će odlučiti vraća li se u Barcelonu

Image
Foto: Profimedia

Nedavno se pojavila vijest da će Messi sljedećeg ljeta potpisati za Barcelonu, no čini se da to (barem trenutno) nije njegov plan

6.10.2022.
17:51
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Lionel Messi (35), po mnogima najveći nogometaš u povijesti, dao je u četvrtak intervju novinaru Sebastiánu Vignolu u kojemu je otkrio do kada će igrati za argentinsku reprezentaciju, ali progovorio o potencijalnom povratku u Barcelonu iz PSG-a sljedećeg ljeta.

Image
VELIKA VEČER LIGE PRVAKA /

Pogledajte golove nevjerojatnog Haalanda, Messi također zabio za povijest

Image
VELIKA VEČER LIGE PRVAKA /

Pogledajte golove nevjerojatnog Haalanda, Messi također zabio za povijest

Messi, koji je kao kapetan predvodio svoju reprezentaciju u kvalifikacijama u kojima su osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, potvrdio je da će mu to SP biti posljednje u karijeri. Ta odluka bila je i očekivana jer će Leo u vrijeme kada će se održavati sljedeće SP, 2026., imati 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedan veliki trofej s reprezentacijom

Od 2005. godine do danas Messi je odigrao 164 utakmice za argentinsku reprezentaciju te je s 90 pogodaka prvi strijelac 'gauchosa' u povijesti. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena tek je prošle godine osvojio jedan veliki pehar u karijeri s reprezentacijom. Dogodilo se to na Copa Americi, a Argentina je u velikom finalu, s 1-0, na stadionu Maracana pobijedila vječnog rivala Brazil.

No, na svjetskim prvenstvima Messi još nije odveo Argentinu do kraja. Najbliže je bio 2014. godine kada je Argentina na SP-u u Brazilu poražena u finalu od Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi se u ovom intervjuu osvrnuo i na svoju budućnost u PSG-u. Njemu, naime, ugovor s francuskim velikanom traje do lipnja sljedeće godine i brojni mediji objavili su kako bi tada mogao napustiti Pariz i vratiti se u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, on o tome trenutno ni ne razmišlja. Kako je objavio stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Leo će odlučiti o klupskoj budućnosti tek sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo