NIJE MU OPROSTIO / Gorica i Hajduk igraju dvoboj osmog kola 1.HNL, a to je i prva utakmica koju s klupe Splićana vodi Ivan Leko nakon što je 'odradio' suspenziju koju je dobio zbog vrijeđanja suca Darija Bela. Torcida (3).jpg Pomama za ulaznicama u predgrađu Zagreba: Gorica objavila važno upozorenje za sve navijače Hajduka Iz velikogoričkog prvoligaša su objavili da su karte za utakmicu odavno rasprodane Podsjetimo, Leku je Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza krajem srpnja kaznila zbog ponašanja na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka (1:0) na Maksimiru. Leko je bio kažnjen temeljen članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcije na pet prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice, uslijed čega je i bio isključen. Slučajnost ili ne, upravo taj isti sudac dijeli pravdu i na povratničkoj utakmici trenera Hajduka, a Leko mu je odbio pružiti ruku prije početka utakmice. BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Gorica i Hajduk igraju dvoboj osmog kola 1.HNL, ali svi pričaju o potezu trenera gostujuće ekipe

17.9.2023.
18:14
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Gorica i Hajduk igraju dvoboj osmog kola 1.HNL, a to je i prva utakmica koju s klupe Splićana vodi Ivan Leko nakon što je 'odradio' suspenziju koju je dobio zbog vrijeđanja suca Darija Bela.

Image
BRANIČ GORICE /

Maloča: 'Hajduk je najbolji, nažalost su kiksali, a mi im se možemo suprotstaviti'

Image
BRANIČ GORICE /

Maloča: 'Hajduk je najbolji, nažalost su kiksali, a mi im se možemo suprotstaviti'

Podsjetimo, Leku je Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza krajem srpnja kaznila zbog ponašanja na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka (1:0) na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je bio kažnjen temeljen članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcije na pet prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice, uslijed čega je i bio isključen.

Slučajnost ili ne, upravo taj isti sudac dijeli pravdu i na povratničkoj utakmici trenera Hajduka, a Leko mu je odbio pružiti ruku prije početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo