UOČI LOKOMOTIVE / Leko izašao pred novinare, nije mogao izbjeći pitanje o sukobima u svlačionici

Image
Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell

Trener Hajduka najavio je utakmicu s Lokomotivom

22.9.2023.
16:57
Zvonimir Barisin/Pixsell
VOYO logo

Nakon što su u prethodna dva kola HNL-a pretrpjeli poraze, pred nogometašima Hajduka ovoga vikenda je novi ispit - dvoboj s Lokomotivom na Poljudu. Dan prije te utakmice pred novinare je izašao trener Bijelih Ivan Leko.

"Ovaj zna, ovaj ne zna, to je smiješno. Prije dva tjedna radiš rekorde, a sad nitko nema pojma. Niti su svi dobri, niti su svi loši. Mi pobjeđujemo i gubimo zajedno. Boli me jer imam ekstra emociju. Ovo je moj klub i to me boli. To ti je ekstra motivacija da pokažemo da to nije baš tako. Postoje porazi koji su manje bolni i oni koji su bolniji", rekao je Leko na početku pa se osvrnuo na priče o navodnim sukobima u momčadi Hajduka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj svlačionici se ne događa ništa što se ne događa u drugim svlačionicama. I poslije ove utakmice je meni lijepo doći u svlačionicu. Odnosi su iskreni, slavimo zajedno, gubimo zajedno. Kaže se svašta kao na terminu kada se igra za pivu i pizzu, beštima se, ali sutra je novi dan i ideš dalje. Ali, ovo je Hajduk, sve je na 'netu', mene veseli da utakmica stiže sutra."

Potom je odgovorio na pitanjeje li razgovarao s predsjednikom o svom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik je mene doveo ovdje. Došao sam, svi znate moje razloge. Živim svoje ovdje i ne dam da mi itko kaže da bilo tko voli klub više od mene, ili da daje više. Za mene je ovaj klub više nego posao."

Leko se potom osvrnuo i na medijske napise o Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš zato što me previše boli ne čitam ništa. Šetam gradom pa mi ljudi kažu. To je pravo novinara. Tko se ne može s tim nositi neka ne bude ovdje. Ili ćeš se svađati ili ćeš se okrenuti radu. Ova momčad nije pala s grane."

Kratko je prokomentirao i sljedećeg protivnika, Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobri su. Trener diže dosta mladih igrača. Nama je to dobar izazov, morat ćemo i fizički i mentalno biti spremni za ekipu koja će sigurno doći na Poljud bez respekta.", poručio je.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo