LEICESTEROV HRVATSKI STOPER NAKON PRVIJENCA ZA CELTIC: / 'Najmanje što sam mogao napraviti je posvetiti pogodak tom čovjeku'

Image
Foto: AFP

Mladi hrvatski stoper postigao je svoj prvi pogodak u dresu Celtica

5.11.2018.
10:36
AFP
VOYO logo

Filip Beković je igrač engleskog Leicester Cityja, trenutno na posudbi u redovima škotskog prvaka – Celtica. Mladi stoper je nedavno postigao svoj prvi pogodak u zeleno bijelom dresu, kojega je posvetio tragično preminulom vlasniku svog matičnog kluba - Vichaiju Srivaddhanaprabhi.

"Naravno da sam sretan zbog tog gola, prvi mi je u dresu Celtica , taj se uvijek pamti. Super je osjećaj zabiti za ovako velik klub, ponosan sam na ovaj gol, a vjerujem da će ih uskoro biti i još", rekao je Benković za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći kako je atmosfera na Celtic Parku neopisiva, to se doista treba osjetiti. Naši navijači žive za klub, to se osjeti na svakom koraku, u svakom dijelu grada, gdjegod došli, ljudi žive za Celtic", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Protekli dani bili su vrlo teški za Leicester'

"Uh, ne znam što reći o tome. Da, protekli dani su bili vrlo teški za Leicester, ma još uvijek je sve to teško prihvatiti. Ali, takva je situacija. Vlasnik Leicestera? Ma čovjek je bio čudo, upoznao sam ga osobno u svom kratkom periodu dok sam bio u klubu, ali mi je i to bilo dovoljno da shvatim kakva je osoba. Čovjek je bio bogataš, imao tolike milijune, ali to nikada ne biste rekli za njega. Nevjerojatno koliko je bio skroman i pošten, nemam riječi za ovakvu tragediju", komentirao je tragičnu helikoptersku nesreću u kojoj je život, između ostalih, izgubio vlasnik Leicestera.

"Evo, pružila mi se ta čast da zabijem gol u derbiju protiv Heartsa, a najmanje što sam mogao napraviti je posvetiti taj pogodak tom čovjeku, dosadašnjem vlasniku Leicestera", zaključio je stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo