LEGIJA ISPALA IZ EUROPE I PRIBLIŽILA DINAMO STATUSU NOSITELJA U 4. PRETKOLU: / Antolić i Vešović zaradili crvene kartone

Image
Foto: Screenshot

Legija ispala iz Lige prvaka nakon dva crvena kartona za nekadašnje HNL igrače

31.7.2018.
23:09
Screenshot
VOYO logo

Uz nogometaša zagrebačkog Dinama koji su odigravši 2-2 u uzvratnom dvoboju protiv izraelskog Hapoela Be'er Sheve izborili mjesto u 3. kolu kvalifikacija Lige prvaka, to je uspjelo i igračima Škendije koji su odigrali 0-0 na gostovanju kod Šerifa i tako obranili prednost iz prvog dvoboja, dok varšavska Legija ni s pobjedom na gostovanju u Trnavi nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prvog dvoboja.

Neoprezni igrači

Poraz 0-2 na domaćem terenu bio je koban za poljskog prvaka, na čijoj klupi sjedi hrvatski trener Dean Klafurić. Zadatak Legije u Slovačkoj je postao još teži kad je u 37. minuti isključen crnogorski internacionalac Marko Vešović. Bivši igrač Rijeke zaradio je drugi žuti karton zbog neopreznog starta, a 12 minuta prije je opomenut zbog naguravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idu u EL

U 63. minuti Legia je povela pogotkom Astiza, a u 85. minuti poljski je prvak ostao sa devet igrača na terenu, zbog isključenja nekadašnjeg kapetana Dinama Domagoja Antolića. U razmaku od četiri minute Antolić je zaradio dva žuta kartona, a drugi zbog potezanja suparnika. Legia će europski put nastaviti u 3. kolu kvalifikacija Europske lige, a Spartak iz Trnave ide u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će joj najvjerojatniji suparnik biti beogradska Crvena zvezda koja u Litvi brani prednost 3-0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov suparnik

U srijedu će suparnika u 3. pretkolu doznati i zagrebački Dinamo, a to će biti bolji iz dvoboja Astane i danskog Midtjyllanda. Prvak Kazahstana u Herningu brani prednost 2-1 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo