LEGENDARNI WENGEROV POMOĆNIK IMA PRIJEDLOG ZA HAJDUK I DINAMO: / 'Bilo bi najpravednije da majstorica odluči o prvaku'

Image
Foto: Hajduk/YouTube

Zbog prekida prvenstva došlo je do bizarne situacije

6.5.2020.
16:07
Hajduk/YouTube
VOYO logo

Sva natjecanja mladeži (muški, žene, mali nogomet) neće se nastaviti i trenutne tablice proglašavaju se konačnim. Tu je odluku u srijedu donio Izvršni odbor HNS-a. Međutim, pojaviose problem u juniorskoj ligi. Naime, Hajduk ima dva boda više od Dinama i utakmicu više te nije pojašnjeno tko je prvak u juniorskoj kategoriji. Nagađa se da će naslov otići u Split, a ne u Zagreb jer Modri zbog pandemije koronavirusa misu uspjeli odigrati susret s Dugopoljem.

Komentar na cjelokupnu situaciju oko konačnog redoslijeda u juniorskoj kategoriji dao je BoroPrimorac, voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to. U skladu s tim priželjkujemo odigravanje majstorice kako bi mladi igrači obiju momčadi dobili priliku da na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom, odluče o juniorskom prvaku Hrvatske za ovu sezonu"; kazao je Primorac za Hajdukovu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo