LEGENDARNI VATRENI ODUŠEVLJEN PREDSTAVOM HRVATSKE: / 'Demonstrirali smo moć. Svjetla budućnost je pred nama'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Protiv aktualnih svjetskih prvaka sada imamo skor dva remija i šest poraza

15.10.2020.
13:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Francuske još su jednom svladali Hrvatsku i došli do šeste pobjede u osam dvoboja s Vatrenima, nakon što su u dvoboju 4. kola skupine 3 elitnog razreda Lige nacija odigranom u srijedu na Maksimiru slavili s 2-1 (1-0).

Francuska je povela već u 8. minuti pogotkom AntoineaGriezmanna. Hrvatska je izjednačila u 65. minuti sjajnim pogotkom NikoleVlašića, a konačnih 2-1 gostima je donio Kylian Mbappé u 79. minuti pogotkom iz odlične akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaši tako niti u svom osmom pokušaju nisu uspjeli poraziti Francusku. Protiv aktualnih svjetskih prvaka sada imamo skor dva remija i šest poraza uz razliku pogodaka 8-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon utakmice oglasio se predsjednik HNS-a DavorŠuker.

“Žao mi je zbog poraza, po igri smo zaslužili barem remi. Odigrali smo još jednu dobru utakmicu protiv aktualnih svjetskih prvaka, demonstrirali moć i pokazali raskoš našeg nogometnog talenta. Zadovoljan sam načinom na koji je izbornik Zlatko Dalić postavio igru, u nekim situacijama nam je nedostajalo malo sportske sreće, ali takav je nogomet. U svakom slučaju, ne moramo biti zabrinuti za budućnost hrvatskog nogometa. Dolaze novi, mladi i talentirani igrači, lijepo je vidjeti s koliko odlučnosti, samopouzdanja i ponosa nose hrvatski dres. Sve to ukazuje da je pred reprezentacijom svjetla budućnost”, poručio je Šuker putem službene stranice Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo