SVE OBJAVIO NA INSTAGRAMU / Legendarni igrač Man. Uniteda pokazao privatnu prepisku s Ronaldom: 'Prestani mi se smijati, nisam ja klaun'

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je sve čuvao u tajnosti dok se posao nije finalizirao, a onda je polako počeo javljati svojim prijateljima

28.8.2021.
20:16
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portualac, Cristiano Ronaldo, senzacionalno je prešao u svoj nekadašnji klub Manchester United u posljednjim danima prijelaznog roka. Ipak, očekivalo se da će Ronaldo potpisati za City, ali se u posljednjim trenucima ispostavilo da će karijeru nastaviti u Unitedu.

Ronaldo je sve čuvao u tajnosti dok se posao nije finalizirao, a onda je polako počeo javljati svojim prijateljima i bivšim suigračima da se vratio u svoj United. Jedan od igrača kojima se Ronaldo prvi javio je i legendarni francuski nogometaš Patrice Evra, s kojim je Ronaldo u Manchesteru dijelio svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepiska s Ronaldom

Evra je na Instagramu objavio prepisku s WhatsAppa i dobro nasmijao na stotine tisuća svojih, a vjerojatno i Cristijanovih obožavatelja.

"Brate! Sve je dobro, kako je kod tebe", upitao je Ronaldo Evru, a Francuz ga je potom upitao je li istina da ide u United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo mu je poslao nekoliko "smajlića" i odgovorio mu: "Majstore, igrat ću za naš klub".

Evra mu zatim odgovara uz nekoliko "smajlića": "Prestani mi se smijati, brate, nisam ja tvoj klaun". Ronaldo se na to sve samo nasmijao i kako je prepiska išla dalje to samo Evra zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo