LEGENDARNI DEL PIERO IZNENADIO IZJAVAMA O MANDŽUKIĆU: / Je li Hrvat najveća pogreška Juventusa u posljednje vrijeme?

Image
Foto: Profimedia

Vrlo je zanimljivo kako se Juventus baš negdje od kada je Hrvat otišao silno muči s efikasnošću u napadu

22.6.2020.
16:44
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i član one čuvene srebrne generacije koja je uzela srebro u Rusiji 2018. godine, Mario Mandžukić, ove je zime na vrlo ružan način napustio redove Juventusa. Mandžukiću je početkom sezone rečeno da za njega više nema mjesta, iako je od ljeta 2015. godine pa sve do ove sezone bio jedan od najboljih igrača, "uno di noi" za navijače, a povremeno čak i kapetan momčadi.

Mandžukić je tiho i bez previše obrazloženja doznao da je postao višak i jednako tako prešao u redove katarskog Al Duhaila ove zime, a vrlo je zanimljivo kako se Juventus baš negdje od kada je Hrvat otišao silno muči s efikasnošću u napadu. Gonzalo Higuain je kilometrima daleko od forme, a Cristiano Ronaldo jednostavno ne može ili što je vjerojatnije, trenutno ne želi, igrati u vršku napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) celebrates next to Juventus' Bosnian midfielder Miralem Pjanic after opening the scoring scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan., Image: 395417119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

'Nema više igrača poput njega'

Ispalo je na kraju kako bi Juventus sada sve dao za jednog igrača kao što je Mandžukić. Napadača koji svaku utakmicu grize, koji je uvijek gladan golova, koji pomaže suigračima u svim segmentima igre i koji je dakako, miljenik publike i suigrača. Ispada na kraju kako je uprava Juventusa predvođena Pavelom Nedvedom i Fabiom Paraticijem, donijela jednu od najgorih odluka u novijoj povijesti kluba onda kada je proglasila Mandžukića nepotrebnim.

S tim se u potpunosti slaže i legendarni Alex Del Piero koji ide još dalje i tvrdi da Juventus nema više niti jednog igrača kao što je bio Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, zadržao bih Mandžukića u Juventusu zauvijek. Zbog svega onog što je učinio za klub i zbog načina na koji je to radio igrajući u klubu. Juventus nema više igrača poput njega", rekao je Del Piero za Sky.

Serie A nastavlja se baš u ponedjeljak, a Juventus će zaigrati protiv Bologne. Sarri u ovoj utakmici ne može računati na Higuaina koji je povrijeđen, pa će u špicu valjda ponovo Cristiano Ronaldo koji je u prošloj utakmici na toj poziciji bio jedan od najgorih igrača svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo