LEGENDARNI ĆIRO SECIRAO IGRU VATRENIH PROTIV WALESA: / 'Dalić se napokon uspio riješiti našeg najvećeg neprijatelja'

10.6.2019.
8:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je svoju drugu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine

On je uspio napokon degažirati onog našeg najvećeg neprijatelja - lako ćemo, mi smo viceprvaci svijeta, toga nije bilo. Bilo je jedno htijenje, jedna ozbiljnost i sve ono što nam je omogućilo da dođemo do pobjede. Komentar je to ĆireBlaževića na utakmicu s Walesom kojim je otkrio svoje zadovoljstvo načinom na koji su izabranici ZlatkaDalića pristupili utakmici. Tijekom razgovora za Novu TV posebno je pohvalio Ivana Perišića te je poručio da je bio i ostao veliki adut Varenih.

"Njegova moć uvijek je strah i trepet za suparnike. Očito je da mu Slavonija daje jedan impuls pa je bio besprijekoran", dodao je. Istaknuo je i kako je po njemu sada Dominik Livaković prvi reprezentativni vratar, a pohvale na račun Luke Modrića također nisu izostale.

'Više moli Boga'

"Onaj njegov famozni pas u dubinu, izborio je loptu koja je bila već izgubljena za drugi gol…. Rakitić je falio, jer duh hrvatske reprezentacije nije imao onu dovoljnu, uobičajenu fantaziju, ljepotu. I Kovačić koji je dosta dobro odgovorio, morat će se još potruditi da dođe na nivo Rakitića", poručio je Ćiro.

Galerija

Za kraj je rekao kako će Hrvatska sigurno izboriti Euro. Poznato je da njegovi brončani Vatreni nisu uspjeli poslije SP-a izboriti plasman na kontinentalnu smotru najboljih.

"On se više moli Bogu od mene i zato će uspjeti, siguran sam", završio je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali