Legendarni Ćiro ponovno napada: 'Svi u Zadru se smiju'

'Trener svih trenera', legendarni Miroslav Ćiro Blažević je za Dnevnik.hr otkrio neke zanimljive detalje iz svog života.

29.10.2014.
9:47
VOYO logo

Ćiro Blažević je spomenute zanimljive detalje iz svog života otkrio tijekom motivacijskog govora pod nazivom "Formula uspjeha" u Splitu. Pa je legendarni trener kazao:

"Ja se ne dam pa poručujem svim vršnjacima, ne dajte se! Ja vozim bicikl po kiši, svi u Zadru se smiju, a ja znam da moram biti aktivan, ja trčim sa igračima, svi čekaju kad će me infarkt strefit, ali znam da i to srce traži onu vrstu aktivnosti, treninga", donosi Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ćiro kaže kako je "sreću moraš znati isprovocirati da bi te poslužila", a otkrio je i svoju formulu uspjeha, uz sreću, naravno:

//www.youtube.com/embed/F8PBLST2qnw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talent, motiv, karakter, inteligencija, rad i ambijent".

Ćiro je otkrio i da je pobijedio rak prostate, a potom i melanom prvenstveno – optimizmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih trebao biti primjer i optimist svim onima koji misle da je beznadežno. Ne, borba, ne dam se, ne daj se, jer ta volja za životom, taj optimizam, on itekako utječe da se stanice ne šire dalje", objašnjava Ćiro.

Trener Zadra kaže kako u životu nikad ne odustaje, a optimizam mu je misao vodilja. Legendarni nogometni trener odrastao je u neimaštini, kao najmlađi od osmero djece. Majka mu je htjela da njegov sin postane svećenik pa ga je poslala isusovcima u sjemenište u Travnik, ali je tamo krenulo krivo, jer se Ćiro, naime, zaljubio u časnu sestru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je zbog zaljubljive prirode odustao od zaređenja, vjera igra veliku ulogu u njegovu životu. Najveći oslonac bivšem izborniku Hrvatske, BiH, Švicarske i Irana je njegova obitelj. Sa suprugom Zdenkom je u skladnom braku već 52 godine.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo