LEGENDARNI CAPELLO O RUŽNOJ STRANI NAJBOLJEG NAPADAČA SVIH VREMENA: /

'Svlačionica je smrdila po alkoholu. Bio je veliki problem'

Image
Foto: Profimedia

'Bio je najveći talent kojeg sam vodio, ali istovremeno je bio i igrač koji mi je stvarao najviše problema u svlačionici'

20.5.2020.
15:45
Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski trener i bivši strateg Real Madrida, Fabio Capello, prisjetio se svojih slavnih dana iz kraljevskog kluba i tom je prilikom Sky Sportu otkrio zanimljiv detalj vezan za, prema mnogima, najboljeg napadača svih vremena Brazilca Ronalda.

Ronaldo je, kao i znatan dio njegovih sunarodnjaka, bio sklon raskalašenom privatnom životu i Capello veli da mu je znao stvarati dosta problema u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

January 12, 2020: 12 January 2020 (Marbella, Malaga) Ronaldo Nazario president and owner of Valladolid F.C. attends the match against Marbella FC in the city of Marbella on the occasion of the King’s Cup accompanied by his daughters., Image: 492282061, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia

"Ronaldo je bio najveći talent kojeg sam vodio, ali istovremeno je bio i igrač koji mi je stvarao najviše problema u svlačionici. Organizirao je zabave i ostalo. Jednom mi je Van Nistelrooy rekao: 'Treneru, svlačionica smrdi po alkoholu.' Ronaldo je zatim otišao u Milan i počeli smo pobjeđivati, ali ako govorimo o talentu, bez sumnje je najveći", rekao je Capello za Sky.

Capello je kratko vodio Ronalda u Realu, u sezoni 2006./2007., a ovaj je nakon toga otišao u Italiju, da bi Real nakon toga osvojio naslov prvaka Španjolske. Capello je nakon toga dobio otkaz u Madridu, a danas kaže kako je u dobrim odnosima s Ronaldom i da znaju tu i tamo popričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo