Hope Solo u problemima / Legendarna američka nogometašica opet u centru skandala: Privedena zbog zlostavljanja djece i opiranja uhićenju

Image
Foto: profimedia.hr

Najviše je pozornosti, pak, privukla njena tvrdnja da ju je seksualno napastovao predsjednik FIFA-e Sepp Blatter

3.4.2022.
16:12
profimedia.hr
VOYO logo

Hope Solo, bivša vratarka američke nogometne reprezentacije ponovno se našla u centru skandala. U četvrtak je pronađena onesviještena za volanom automobila u kojem je bilo i njezino dvoje djece.

 Solo je uhićena na parkiralištu trgovačkog centra, a u policijskom zapisniku je zabilježeno da je optužena za vožnju u pijanom stanju, zlostavljanje djece i pružane otpora policiji. Naime, nekoć najbolja vratarka na svijetu sat je vremena sjedila bez svijesti s upaljenim motorom, a odbila je testiranje na alkohol no naknadno je utvrđeno da je bila pijana. Solo je naknadno puštena iz pritvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi put da se Hope Solo našla u kontroverznoj situaciji. Već 2012. je uzburkala javnost kad je za ESPN govorila o Olimpijskim igrama.

Optužila predsjednika FIFA-e za seksualno zlostavljanje

"Vidjela sam ljude kako se seksaju u javnosti, na travnjaku, između zgrada", kazala je tada Solo, a znala se pripita pojaviti i u emisijama uživo. Također, 2014. godine su procurile i golišave fotografije svjetske prvakinje nakon što joj je hakiran mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nevjerojatna atmosfera /

Rekordna posjećenost na El Clasicu nogometašica: Pratilo ih skoro sto tisuća ljudi!

Image
Nevjerojatna atmosfera /

Rekordna posjećenost na El Clasicu nogometašica: Pratilo ih skoro sto tisuća ljudi!

Nekoliko godina kasnije je krivično gonjena zbog navodnog napada na rođake, ali je oslobođena optužbi. Najviše je pozornosti, pak, privukla njena tvrdnja da ju je seksualno napastovao predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

Hope Solo je imala vrlo uspješnu karijeru te je uz naslov svjetske prvakinje čak tri puta uzastopno osvajala i Olimpijske igre no privatni joj je život bio težak još od ranih dana. Za ESPN je jednom prilikom govorila o teškom djetinjstvu s majkom alkoholičarkom koja ju je redovno tukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo