LEGENDA UOČI KLJUČNOG SASTANKA: / 'UEFA danas ne može donijeti konačnu odluku. Sve je moguće. U teškoj smo situaciji...'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Europsko prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godinE

17.3.2020.
11:00
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Poljskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e Zbigniew Boniek priznao je kako se UEFA suočava s neizvjesnim vremenima i kako neće moći donijeti 'konačnu odluku' na današnjem sastanku.

Europska nogometna federacija (UEFA) danas će održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55 zemalja na kojoj će se raspravljati o sudbini EURO-a koji bi se ovoga ljeta trebao održati u 12 gradova u 12 zemalja, ali i o nastavku Lige prvaka, Europske lige i nacionalnih prvenstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"UEFA ne može donijeti konačnu odluku. Možemo samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi," kazala je novinarima poljska nogometna legenda.

"Nažalost, sve je moguće. U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA će danas održati konferenciju s čelnicima nogometnih saveza, Europskim udruženjem klubova (ECA), te predstavnicima europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije novog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europsko prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godine utakmicom između Turske i Italije u Rimu, a finale je 12. srpnja u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo