LEGENDA REALA BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Sretan sam kad Barcelona osvaja tofeje'

Image
Foto: AFP, BRU GARCIA

Bivši napadač i legenda Real Madrida, Raul Gonzales, izjavio je u razgovoru za španjolsko izdanje Vanity Faira kako je sretan kad Barcelona osvaja trofeje.

19.1.2016.
17:12
AFP, BRU GARCIA
VOYO logo

Činjenica da je riječ o najvećem rivalu njegovog bivšeg klupa pri tome ga nije omela.

Raul se, podsjetimo, nedavno umirovio, a posljednji klub za koji je nastupao je MLS momčad New York Cosmos. Sada svi očekuju da se u nekom periodu vrati u klub u kojem je proveo 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se umirovio

"Potrebno mi je vremena. Tek sam završio karijeru i moram vidjeti hoće li mi nedostajati natjecanje. Razmišljam o osobnom razvoju. Učim o svemu što okružuje nogomet, o sportskom menadžmentu, poslu. Sada moram raditi stvari bez pritiska tako da mogu odlučiti sviđa li mi se to raditi, a onda se nakon par godina mogu vratiti u Madrid", rekao je drugi najefikansiji napadač u povijesti Reala, koji ima i ponudu Španjolskog saveza da preuzme ulogu njihovog ambasadora u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče rivalstva izumeđu Reala i Barcelone Raul tvrdi da je ono korisno za oba kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barca ne bila to što jeste bez Madrida, i obratno. Potrebni su jedni drugima. Kada osvajaju naslove u Europi sretan sam jer je riječ o klubu iz Španjolske. Nije mi problem to izreći javno", poručio je strijelac 323 gola za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo