LEGENDA POTVRDILA: / 'Zlatan kod Bilića? To je sasvim moguće'

Image
Foto: AFP, MICHELE LIMINA

Gdje će jedan od najboljih svjetskih nogometaša Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru kada mu ovog ljeta istekne ugovor s PSG-om među glavnim je temama mjesecima.

2.3.2016.
15:40
AFP, MICHELE LIMINA
VOYO logo

Real Madrid, Manchester United, Milan, SAD i Kina samo su neke od mogućnosti o kojima se pisalo u medijima. Posljednja u nizu špekulacija spojila je Ibrahimovića s bivšim hrvatskim izbonrikom Slavenom Bilićem.Naime, West Ham se ovog ljeta nakon 112 godina seli s Upoton Parka na novi Olimpjski stadion s kapaciteom većim za skoro 20 tisuća od sadašnjeg.

Image
NAJTRAŽENIJI NOGOMETAŠ NA SVIJETU: /

Ovo može samo Zlatan Ibrahimović

Image
NAJTRAŽENIJI NOGOMETAŠ NA SVIJETU: /

Ovo može samo Zlatan Ibrahimović

Povodom toga vlasnici kluba željeli bi navijače obradovati dovođenjem velikog nogometnog imena, a nakon Ibrahimovićeve izjave da će se velike stvari dogoditi i da je fizički spreman nositi se naporima u Premier lige procurilo je da je upravo Šveđanin njihova velika želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuo za priču

Legenda Arsenala i nekadašnji napadač West Hama IanWright izjavio je u razgovoru za BT Sport kako je čuo za tu priču i da ona ne bi mogla biti toliko nestvarna koliko se čini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"West Ham je povezan s dovođenjem Ibrahimovića i ja mislim da je taj transfer sasvim moguć. Bilo bi jako uzbudljivo kada bi uspjeli dovesti Ibrahimovića ovdje", poručio je Wright.

Podsjetimo, Ibrahimović unatoč svojim godinama (34) niti malo ne zaoostaje za najboljima na svijetu. O tome vjerno svjedoči podatak da je u svim natjecanjima ove sezone u 35 nastupa upisao 30 golova i 13 asitencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo