Legenda otkrila ono što Modrić i društvo skrivaju!

Vratar talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon nije teško primio poraz od SAD-a. Talijanska legenda jednostavno je priznala da se Talijanima baš i ne igra kad nije važna utakmica...

1.3.2012.
15:21
VOYO logo

Buffon, kao i većina onih koji su gledali utakmicu protiv SAD-a, smatra da Italija nije zaslužila izgubiti s 1:0 (Dempsey), ali je i otkrio jedan detalj koji baš i nije pohvalan za profesionalne sportaše koji zarađuju "masne pare" za natjeravanje lopte po terenu.

"Igramo bolje kada je neki ulog u pitanju, kada se za nešto borimo. Ne uživamo u igri u posljednje dvije prijateljske utakmice. Iako smo izgubili smatram da nismo to zaslužili jer smo bili bolja momčad", priznao je talijanski vratar ono što je bilo karakteristično i za naše Vatrene u porazu protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffon se osvrnuo i na prvi susret predstojećeg Eura u Ukrajini i Poljskoj protiv Španjolske.

"Ona je aktualni europski i svjetski prvak i to je dovoljno reći o njihovoj snazi i kvaliteti. Smatram da je to najbolja momčad svijeta koja je sastavljena od vrhunskih pojedinaca", zaključio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će drugu utakmicu u skupini C na ovoljetnom Euru igrati upravo protiv Italije. Ista je na rasporedu 14. lipnja. Sigurno smo da u toj utakmici niti jedna od dvije reprezentacije neće imati ovakvih problema...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo