LEGENDA OPLELA PO STAROJ DAMI: / 'Juventus je gubitnička momčad kada dođe do finala'

Image
Foto: AFP, MARCEL ANTONISSE

Sudeći prema rezultatima prvih polufinalnih utakmica, nazire se da ćemo u finalu ovosezonske Lige prvaka, 3. lipnja u Cardiffu, gledati sudar između Real Madrida i Juventusa.

4.5.2017.
13:16
AFP, MARCEL ANTONISSE
VOYO logo

Real je ranije ovog tjedna na svome Santiago Bernabeuu deklasirao gradskog rivala Atletico s 3-0, dok je Juventus kao gost svladao Monaco s 2-0. Obje momčadi, dakle, imaju prilično komotnu situaciju uoči uzvrata i izgledno je da ćemo gledati njihov okršaj u finalu, baš kao i 1998. kada je Real slavio s 1-0 pogotkom Predraga Mijatovića. Slavni crnogorski nogometaš uvjeren je u finale između Reala i Juventusa, kao i novi naslov svoga nekadašnjeg kluba.

Image
ALVES I HIGUAIN UNIŠTILI SUBAŠIĆA I DRUŠTVO: /

Smiješi nam se veliki finale Juventus – Real Madrid

Image
ALVES I HIGUAIN UNIŠTILI SUBAŠIĆA I DRUŠTVO: /

Smiješi nam se veliki finale Juventus – Real Madrid

'Savršena obrana'

"Juventus je ozbiljna momčad, brani se gotovo savršeno i ima veliku kvalitetu u ofenzivnoj liniji", naglasio je Mijatović u razgovoru za Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Mijatović smatra da Stara dama ima jednu ozbiljnu manu.

"Real Madrid i Juventus će u finale ući u dobroj formi. Međutim, Juventus je gubitnička momčad kad dođe do finala, za razliku od Reala koji osvoji naslov svaki put kad igra", dodao je bivši jugoslavenski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest poraza u finalima

Juventus je dvaput osvajao naslov europskog prvaka, a još je šest puta gubio u finalima, posljednji put prije dvije godine od Barcelone. S druge strane, Real je 11 puta bio na krovu Europe, uostalom i aktualni je prvak, a triput je poražen u finalu, ali posljednji put još 1981. Iz posljednjih pet finala u kojima je igrao izlazio je kao pobjednik. Međutim, sve je to prošlost i 3. lipnja će se igrati od nule. Dakako, prije toga i Real i Juventus moraju odraditi i uzvratne utakmice polufinala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo