Legenda iz kvarta otkrila tko je usporio Hrvatsku!

'Čini mi se da se suci dopuštaju preagresivnu igru, tako da su u tom slučaju obrambeni igrači u prednosti.

10.2.2012.
10:38
VOYO logo

Nakon dramatične završnice polufinala futsal Eura u kojoj je Hrvatska postigla dva pogotka (4:2) i još dvaput pogodila vratnicu, ruski izbornik Sergej Skorovič je odahnuo.

Premda se to, nažalost, nije odrazilo na rezultat, Rusi su bili jako nervozni, a vidjelo se to i na kraju susreta, slavili su kao da su postali svjetski prvaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da smo bili jako nervozni, no nekako smo uspjeli ostati mirni. Znali smo da će završnica biti napeta, posebno kada smo vidjeli koliko navijača ima na tribinama. Iako je njihova momčad izgubila, vjerujem da su navijači zadovoljni nakon onako dobre utakmice".

Skorović je prokomentirao i dobre igre hrvatske zvijezde Darija Marinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan je igrač, no nije jedini u toj momčadi koji dobro igra. Primijetio sam i igrača s brojem 10 ili recimo sedam (Novak i Jelovčić, nap.a)".

Utakmicu je gledao i Josip Palić, po mnogima jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se da se suci dopuštaju preagresivnu igru, tako da su u tom slučaju obrambeni igrači u prednosti. Baš zbog toga naši igrači nisu u stanju pokazati svoju individualnu kvalitetu. Malo su se uplašili, no, ne treba žaliti jer nam je nedostajalo i malo sreće. Pa Rusi su zadnjih 15 godina u samom vrhu", kazao je Palić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo