LEGENDA HAJDUKA SJETILA SE UTAKMICE ZBOG KOJE I DANAS UGASI TV: / 'Nikada nisam vidio primljeni gol. Dinamo? Sve loše ostavljam sa strane'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Donedavni pomoćni trener Modrih nikako ne može prežaliti taj pogodak

24.4.2020.
11:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U nedostatku sportskih utakmice brojne televizije odlučile su s reprizirati stare. Jedna o njih bio je u susret Hajduka i Rome na Poljud. Dva kluba omjerila su snage u drugom kolu Kupa Uefe 27.11.2003. Hajduk je poveo u 33. minuti golom NinaBule, a izjednačio je AntonioCassano u 86. te je Hajduk tako ostao bez pobjede u završnici susreta.

“Prošlo je već 17 godina od tog susreta, a ja nikad na snimci nisam pogledao taj nesretni gol kojega smo primili. Danas sam opet sjeo pred televizor, te ga ugasio nakon što Zebina nije dobio drugi žuti karton kad je faulirao Krpana. Za mene smo mi pobjednici”, prisjetio se Bule razgovoru za Dalmatinski portal. Potom se osvrnuo na svoj pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Belek: Jutarnji trening nogometaša Dinama 14.01.2019., Belek, Turska - Pripreme GNK Dinamo za nastavak sezone. Nino Bule Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

"Bio je to trenutak velikog slavlja. Hajduk je dugo čekao novu veliku utakmicu i mislim da Poljud nikad nije bio puniji. Zavladala je velika euforija nakon prve utakmice, koju smo u završnici u Rimu izgubili samo 1:0, iako smo cijeli susret 'visili kao luster'. Mi smo uzvrat dočekali u karanteni, vjerovali smo da nešto možemo napraviti. Najupečatljivije mi je ostalo kako su nas navijači na putu do stadiona pozdravljali, napunili nas pozitivnom energijom. Prvo poluvrijeme smo odigrali maestralno, stvorili još par šansi...", kazao je Bule, koji je donedavno bio na klupi Dinama kao pomoćnik Nenada Bjelice, ali je dobio otkaz kao i cijeli stručni stožer.

"Uvijek volim reći: tako je valjda trebalo biti. Svi mi skupa, na čelu s Nenadom, smo otišli uzdignuta čela. Radili smo časno, pošteno i profesionalno. Hajduk sam još jače volio dok sam tamo igrao, ali isto tako sam i u Dinamu zavolio sve te momke. Radim profesionalno posao koji volim i uistinu svim našim klubovima želim da naprave sjajan rezultat u Europi. Sve loše misli ostavljam sa strane jer one izjedaju tebe, a ne onoga drugoga", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo