LEGENDA BARCE OTKRILA TKO ĆE NASLIJEDITI RONALDA I MESSIJA: / 'Debata će se voditi između njih dvojice'

Image
Foto: AFP

"Imam ogromno poštovanje prema njemu. Fantastičan je nogometaš i kada Cristiano Ronaldo i Messi smanje razinu svoje igre, on će osvojiti Zlatnu loptu", kaže Neymar

9.2.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Legenda Barcelone koja trenutno igra za katarski Al-Sadd, Xavi Hernandez, otkrio je tko bi po njegovom mišljenju mogao naslijediti dvojac Ronaldo - Messi.

Njih dvojica će vladati nogometom

S kvalitetom Argentinca je itekako upoznat, ali itekako cijeni i Portugalca s kojim se često susretao u španjolskom prvenstvu. Ronaldo je napunio 33 godine i kako je sam priznao, više ne može pružati izvedbe kao prije 10 godina. Messi će uskoro napuniti 30 i njih će dvojica svakako još neko vrijeme harati nogometnim travnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši dirigent Barceloninog veznog reda koji je u katalonskom klubu proveo 17 sezone i osvojio osam naslova prvaka i četiri Lige prvaka. S fantastičnim Brazilcem Neymarom odigrao je dvije sezone u dresu Barce i apsolutno je oduševljen mogućnostima 26-godišnjaka koji sada igra za francuski PSG.

"Imam ogromno poštovanje prema njemu. Fantastičan je nogometaš i kada Cristiano Ronaldo i Messi smanje razinu svoje igre, on će osvojiti Zlatnu loptu. A kada se njih dvojica umirove, debata tko je najbolji na svijetu vodit će se između Neymara i Mbappea", rekao je Xavi, a prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo