LAZIO OZBILJNO ZAGRIZAO: / Vatreni u lipnju pojačava rimski klub?!

Vratar Hajduka Lovre Kalinić (25) po svemu sudeći odrađuje posljednju sezonu u dresu splitskog kluba.

30.12.2015.
14:25
VOYO logo

Prije nekoliko su dana engleski mediji pisali da je Aston Villa ozbiljno zagrizla za Kalinića i da je već u predstojećem prijelaznom roku spremna poslati ponudu u Split. No, ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, koji se dosad u više navrata pokazao pouzdanim, barata drugačijim informacijama.

Marchetti odlazi na kraju sezone?

Di Marzio je na svojoj internetskoj stranici objavio kako je Kalinić blizu prelaska u redove talijanskog prvoligaša Lazija. Aktualnoj 'jedinici' rimskog kluba Federicu Marchettiju ugovor istječe na kraju sezone, a novi još nije potpisao, što je nagnalo predsjednika Claudija Lotita da se baci u potragu za novim golmanom. Čini se da ga je pronašao u 201 centimetar visokom Hrvatu, a Di Marzio izvještava da će posao vjerojatno biti realiziran u lipnju, te podsjeća da je interes za 25-godišnjaka pokazivao i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je član Hajduka od početka profesionalne karijere, s time da je u tri navrata odlazio na posudbe. Za hrvatsku je reprezentaciju dosad skupio dva nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo