Ludilo u Londonu: 'On je moj junak!'

'Drogba je moj junak. Nisam vidio napadača koji postiže toliko važnih golova u finalima.

6.5.2012.
9:52
VOYO logo

Golovima Ramiresa i Didiera Drogbe nogometaši Chelseaja pobijedili su Liverpool u finalu FA Cupa na Wembleyju 2:1 i tako osvojili prvi naslov u sezoni.

Iako je dugo izlgedalo kako će ova sezona biti sušna za klub sa Stamford Bridgea, sada su Bluesi pospremili u džep jedan trofej, a priliku za osvajanje drugog imaju u finalu Lige prvaka 19. svibnja kada će u Münchenu odmjeriti snage protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xqmbrd "Jako sam sretan zbog igrača jer smo bili teško kritizirani ove sezone, a sada smo osvojili trofej i imamo priliku za osvajanje još jednog. Bila je to teška sezona, ali igrači su klub učinili ponosnim. Radili smo naporno i isplatilo se", rekao je menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo, koji je i kao igrač s Chelseajem u dva navrata osvajao FA Cup (1997. i 2000.).

"Posve je jedinstvena situacija osvojiti FA Cup kao igrač i onda trener iste momčadi. Osjećam se počašćenim što mi je ukazana takva prilika", komentirao je Di Matteo. Veznjak Chelseaja Frank Lampard je po završetku susreta nahvalio napadača Didiera Drogbu: "On je moj junak. Nisam vidio napadača koji postiže toliko važnih golova u finalima. Roberto Di Matteo također zaslužuje sve pohvale, preokrenuo je stvari u klubu", izjavio je Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo