Već se dugo priča / Mbappe konačno otkrio kada možemo očekivati njegovu odluku: Bira između Reala i PSG-a

Image
Foto: profimedia.hr

Mbappe je u nedjelju dobio priznanje za najboljeg igrača franuskog prvenstva, a njemu je to treće priznanje najboljeg igrača Ligue 1 u karijeri...

16.5.2022.
10:56
profimedia.hr
VOYO logo

Posljednjih se mjeseci intenzivno raspravlja o budućnosti 23-godišnjeg reprezentativce Francuske, super-talentiranog Kyliana Mbappea. Danas je možda napokon došao kraj ovoj transfer sagi.

Francuza se već više od godinu dana povezuje s Real Madridom, a nekoliko je puta i sam istaknuo da mu je bijeli dres kluba iz španjolske prijestolnice dječački san. Španjolski su mediji prenosili da je taj transfer dogovoren te se čeka samo službena potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Gdje ima dima... /

Kylian Mbappe viđen u Madridu: Šetao s kolegom po centru grada

Image
Gdje ima dima... /

Kylian Mbappe viđen u Madridu: Šetao s kolegom po centru grada

Otkrio kada ćemo saznati konačnu odluku

Mbappe je u nedjelju dobio priznanje za najboljeg igrača franuskog prvenstva. Ovaj je 23-godišnjak osvojio tu nagradu po treći put u svojoj karijeri, a jasno je kako je francusko prvenstvo možda premala pozornica za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova majka, Fayza Lamary, prošli je tjedan demantirala glasine francuskih medija koji su prenijeli kako je Mbappe produžio ugovor s Parižanima. Sada se Mbappe i sam oglasio.

"Znat će se vrlo brzo, skoro pa je gotovo. Moja odluka je donešena, da, skoro. Zašto sam tako spor? Morate poštovati sve strane. Znam da ljudi očekuju puno od mene, to je normalno. Ja sam isto u žurbi, ali ne radi se samo o meni," kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali eto ga, završeno je, ostali su samo neki detalji."

Francuski napadač objaviti će konačnu odluku prije nego što se pridruži kampu francuske nogometne reprezentacije u lipnju, kada su na rasporedu utakmice Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo