VIDEO: / Mandžukić ruši sve pred sobom! Opet je Atleticov junak

U uzvratnoj utakmica šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja nogometaši Atletica i trećeligaša Hospitaleta odigrali su na Vicente Calderonu neodlučeno 2:2.

18.12.2014.
21:00
VOYO logo

Hrvatski je reprezentativac u 19. minuti doveo Atletico u vodstvo 1:0. Mario Suarez je pokušao pucati, ali lopta se odbila od jednog gostujućeg braniča, točno pred noge Mandžukiću kojem nije bilo teško poentirati. Naš je nogometaš 13 minuta kasnije dobio i žuti karton zbog igranja rukom.

U nastavku je u 67. minuti na 1:1 izjednačio Ruben Alcaraz, ali uskoro su se Katalonci ponovno našli u zaostatku zahvaljujući Mandžukiću. Koke je u 74. minuti nabacio na drugu stativu, a hrvatski je napadač u padu glavom smjestio loptu u mrežu za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2cuv5h

Aktualni španjolski prvak ipak nije uspio sačuvati prednost jer je u 84. minuti Ruben zabio svoj drugi pogodak na utakmici. Samo minutu kasnije Mandžukić je izašao iz igre, pa je propala mogućnost da večer eventualno zaključi hat-trickom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2cuzn9

Inače, Mandžukić sada na kontu ima već 14 pogodaka otkad je ljetos pojačao redove Atletica. Šest je zabio u prvenstvu, pet u Ligi prvaka, dva u Kupu kralja i jedan u Superkupu. Za Diegom Costom više nitko na Vicente Calderonu ne žali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo