VIDEO: / Velika zvijezda promašila penal, euforija u Brazilu

Brazilski nogometaši prvi su finalisti Kupa konfederacija koji se održava u njihovoj zemlji. U polufinalnoj utakmici u Belo Horizonteu svladali su Urugvaj s 2:1…

26.6.2013.
23:21
VOYO logo

Brazilci će tako u nedjelju u Rio de Janeiru imati priliku i treći put zaredom, odnosno četvrti put ukupno, osvojiti ovo natjecanje, a suparnik će im biti bolji iz ogleda koji će u četvrtak u Fortalezi odigrati Španjolska i Italija.

Peterostruki su svjetski prvaci bili bolja momčad. Imali su veći posjed lopte i više udaraca na gol, ali možda bi priča imala i drugačiji epilog da Diego Forlan u 14. minuti nije promašio jedanaesterac. Prije toga je David Luiz, dok se čekalo ubacivanje iz kornera, u kaznenom prostoru srušio Diega Lugana. Forlan je preuzeo odgovornost izvođenja penala, ali njegov je udarac zaustavio Julio Cesar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je poveo u 41. minuti kada je Neymar sjajno primio dugu loptu na prsa i potom pucao iskosa. Fernando Muslera je obranio njegov udarac, ali na odbijenu je loptu natrčao Fred i smjestio je u mrežu. Za napadača Fluminensea to je treći pogodak na ovogodišnjem turniru.

http://rutube.ru/video/embed/6418866

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajci su do izjednačenja došli vrlo brzo nakon početka drugog poluvremena. U trećoj minuti nastavka došlo je do gužve u kaznenom prostoru, Brazilci su neuspješno pokušali izbaciti loptu koje se dokopao Edinson Cavani i ljevicom je poslao u dalji kut Cesarova gola.

Ipak, kad su se već počeli smiješiti produžeci, Neymar je nabacio iz kornera, a veznjak Corinthiansa Paulinho je nadvisio sve i glavom donio slavlje Seleçau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo