KUJU OPASNE PLANOVE KRAMARIĆU IZA LEĐA: / Vatreni je najbolji strijelac Hoffenheima svih vremena, a evo što mu rade

Image
Foto: AFP

Kramarić je bio miljenik bivšeg trenera Juliana Nagelsmanna

16.8.2019.
17:56
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač, Andrej Kramarić, prošle je sezone za svoj Hoffenheim zabio 22 pogotka i još je pet namjestio u 37 utakmica i tim se brojem pogodaka postavio na vrh ljestvice najboljih strijelaca tog bundesligaša. Mislilo se kako je hrvatski reprezentativac nedodirljiv, kako će na njemu Hoffenheim graditi napad jer jedan je od rijetkih napadača koji se može pohvaliti kontinuiranom formom, ali možda ipak neće sve biti tako idealno za Kramarića.

Naime, Kramarić je bio miljenik bivšeg trenera Juliana Nagelsmanna, koji je od ove sezone na klupi RB Leipziga, a novi trener Alfred Schreuder već neko vrijeme traži zamjenu za Hrvata. Hoffenheim je ovoga ljeta ostao bez Joelintona koji je prešao u Newcastle za 40 milijuna eura i ostao je samo na Kramariću koji je, nažalost, često povrijeđen. Ipak, umjesto da potraži pričuvnog napadača ili dovede mladog napadača za razvoj, trener dovodi Kramariću izravnu konkurenciju ili čak možda nekoga tko će mu preoteti mjesto u udarnoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, HOMAS KIENZLE / AFP

HOMAS KIENZLE / AFP

Kramarić odlazi?

Hoffenheim je opasno zagrizao za talentiranog napadača Ajaxa, Kaspera Dolberga. Schreuder ga dobro poznaje još iz vremena kada je bio pomoćni trener u Ajaxu, pa stoga nije isključivo da mu ovaj odmah da prednost pred Hrvatom.

Nizozemski Voetbal tvrdi kako bi čak moglo doći do toga da Kramarić zbog dolaska Dolberga ode jer, činjenica je, Dolberg želi otići iz Amsterdama, a Kramariću sada kada je u životnoj formi najmanje treba jaka konkurencija ili još gore, sjedenje na klupi. Podsjećamo, za Kramarića je ovoga ljeta najviše interesa iskazao Milan pa bi to mogla biti potencijalna destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo