KUHA UOČI UTAKMICE ALBANACA I SRBA: / Domaći navijači ogorčeni zabranama

Image
Foto: AFP

Albanski navijači ogorčeni su na vlastiti nogometni savez (FSA) zbog mjera koje se provode uoči kvalifikacijske utakmice protiv Srbije, koja se igra 8. listopada u Elbasanu.

3.10.2015.
14:27
AFP
VOYO logo

I inače bi to bio dvoboj visokog rizika, ali nakon incidenta s dronom i prekinute prve utakmice ovih suparnika u Beogradu, ništa se uoči utakmice u Albaniji ne prepušta slučaju.

Bez navijačkih obilježja na utakmicu

Pa su tako domaćini zabranili dolazak na utakmicu Ismailu Morini, koji je pustio dron s zastavom Velike Albanije u 41. minuti beogradskog dvoboja odigranom na stadionu Partizana. Ta je utakmica kasnije registrirana s 3:0 u korist Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanske navijače koje su nedavno provocirali i u Rusiji, smeta što im je FSA zabranio da na utakmici budu u crveno-crnim bojama koje su simbol te države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLITIČKI SKANDAL: /

Ruski navijači provocirali, Albanci ostali zgroženi

Image
POLITIČKI SKANDAL: /

Ruski navijači provocirali, Albanci ostali zgroženi

"Toga nema nigdje, skandalozno je što ne možemo na utakmicu u nacionalnim bojama. Besmisleno je što FSA prihvaća sve zahtjeve Srbije koji se odnose na zabranu isticanja naših simbola, kao i na zabranu dolaska pojedinih navijača na utakmicu", ljute se albanski navijači u pismu upućenom nacionalnom nogometnom savezu.

Rama i Vučić idu zajedno na utakmicu

"Njihovim izvršenjem se krše prava albanskih navijača i to je neprihvatljivo. Pozivamo vas da povučete svoje odluke. U suprotnom, bilo kakve neželjene reakcije, bit će posljedica vaših postupaka i na kraju, vaša odgovornost", dodaje se u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijeri dviju država, Edi Rama i Aleksandar Vučić su nakon beogradskog dvoboja "ratovali" na Twitteru, ali sad su najavili zajednički dolazak na utakmicu u Elbasanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo