KUHA LI SE TO NOVI MEGATRANSFER CRISTIANA RONALDA? / Portugalca vidjeli s predsjednikom jednog od najvećih klubova svijeta

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo ga je dočekao u Juventusovu kampu i proveo ga kroz prostorije kluba, a navijači su posebno zabrinuti zbog te situacije

20.1.2021.
11:18
Profimedia
VOYO logo

Već se neko vrijeme spekulira o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Juventusa. Nekoliko klubova bilo je u igri, govorilo se o PSG-u, o Manchester Unitedu, a navodno se Portugalac već zasitio Juventusa i želi nastaviti karijeru u nekom drugom klubu.

S PSG-om je navodno sve dogovorio prije nekoliko mjeseci, ali navodno je sve propalo zbog kritičnog stanja s koronavirusom u Francuskoj, zbog kojeg mnogim klubovima i ligi prijeti nova velika financijska kriza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo

Kuha li se novi transfer?

Međutim, u igri je sada, odjednom, i Real Madrid. Naime, Realov predsjednik Florentino Perez ovih dana boravio je u Torinu i sastao se s predsjednikom Juventusa, Andreom Agnellijem, kako bi porazgovarali o temama vezanim za nogometnu politiku.

Navodno je glavna tema razgovora bilo osnivanje Superlige, koju obojica zagovaraju, ali je Perez iskoristio trenutak kako bi se sastao sa svojim bivšim igračem Cristianom Ronaldom. Ronaldo ga je dočekao u Juventusovu kampu i proveo ga kroz prostorije kluba, a navijači su posebno zabrinuti zbog te situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus ne stoji dobro ove sezone i taman su izgubili od Intera 2:0, pa su im šanse da osvoje Scudetto dodatno pale, ali najteži udarac bio bi gubitak najboljeg igrača, Ronalda. Talijanski mediji ipak smiruju situaciju i tvrde kako je sastanak Ronalda i Pereza bio samo prijateljski i da, vjerojatno, nisu pričali o transferu. No, nitko ne može znati sa sigurnošću kuha li se tu doista novi megatransfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo