KRZNAR POTVRDIO VELIKU VIJEST: / 'Zdrav je, raspoložen i spreman. Gvardiol u napadu? Takvi potezi nisu isključivi, ali...'

Image

Uzvrat četvrtfinala UEFA Europa lige na rasporedu je u četvrtak 15. travnja u 21:00h

14.4.2021.
20:01
VOYO logo

Usprkos 0-1 domaćem porazu od Villarreala u prvoj utakmici četvrtfinala nogometne Europske lige trener Dinama DamirKrznar vjeruje kako njegova momčad ima realne izglede za prolazak dalje.

"Ademi je zdrav, raspoložen i spreman, Petković će pod blokadom biti u konkurenciji. Idealan je scenarij da ne primimo, a zabijemo", kazao je Krznar na presici uoči utakmice. Spominalo se kako bi branič JoškoGvardiol mogao igrati u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su špekulacije iz novinarskih krugova i takvi potezi nisu isključivi, ali kad imate 7-8 dana za pripremu. Ovako kada je utakmica svaka tri dana, nemate vremena za to i nismo se odlučili na takvo što. Gvardiol je igrao napadača u mlađim kategorijama, ali svi oni imaju nogomet u malom prstu", kazao je i odgovorio na pitanje kakvu utakmicu očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je stvarati scenarije bez druge strane. Neznatno ćemo promijeniti sastav u odnosu na prvu utakmicu, tako i način igre, jer prvo poluvrijeme nam je pokazalo da nema potrebe za nekim velikim promjenama. Nemamo dva napadača, ali imamo kadar koji imamo i koji je i dalje respektabilan", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo