KRVNIK VATRENIH ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: / Njegova poruka glasno će odjeknuti - 'Samo na jedan način možemo pobijediti pošast'

Image
Foto: Profimedia

Otkriva kako za sada nema COVID-19, već da je samo pozitivan na virus

16.3.2020.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih bočnih igrača svijeta, španjolski reprezentativac, Jose Gaya, koji će u Hrvatskoj biti zapamćen kao krvnik jer baš je on u ljeto 2018. godine bio jedan od glavnih igrača u 6:0 pobjedi Furije nad Vatrenima, obolio je od koronavirusa.

Gaya je treći imenovani igrač Valencije s ovim virusom, pozitivni su i Eliaquim Mangala i Ezequiel Garay, a klub navodi i kako je još dvoje zaraženo, ali nisu htjeli otkriti tko. Nagađa se kako je cijela obrana Valencije pogođena virusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaya pak otkriva kako za sada nema COVID-19, već da je samo pozitivan na virus, a usput je poslao vrlo snažnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je moj test pozitivan, nemam nikakvih simptoma virusa COVID-19. Naravno, bez obzira na to, nalazim se u izolaciji i to želim iskoristiti kako bi apelirao na sve u Španjolskoj da naprave sve što mogu kako nam zdravstveni sustav ne bi doživio kolaps zbog koronavirusa. Sada smo dužni pomoć našim starijima i onima koji su teško oboljeli, kako bi olakšali posao herojima naše zemlje, a to su naši zdravstveni djelatnici. Zahvaljujem se članovima baš svih njihovih grana - čistačicama, kuharicama, medicinskim sestrama, tehničarima, liječnicima, djelatnicima hitne pomoći i laborantima. Ne smijem i ne mogu zaboraviti ni sve pripadnike naših policijskih i vojnih snaga, kao i radnike u trgovinama zahvaljujući kojima nam čak ni u ovakvim situacijama ništa ne nedostaje. Oni su pravi heroji ove pandemije. Ne brinite se i ne mislite na mene, nego na njih. Pobijedit ćemo ovu pošast, ali jedino i samo ako budemo svi zajedno", napisao je Gaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo