U Dinamu uživaju u 'bombardiranju' milijunima

Europski velikani bacili su oko i na Dinamove klince, a u Maksimiru uživaju u toj činjenici. 'Opće je poznato da se za naše igrače zanimaju veliki europski klubovi, da se spominju velike svote.

2.7.2013.
17:29
VOYO logo

Ponude koje 'sijevaju' oko Maksimira, pa i za tinejdžere Alena Halilovića i Tina Jedvaja, za ljude u Dinamu su glazba za uši. Trener Kruno Jurčić tvrdi da priča o mogućoj skoroj prodaji mladog modrog dvojca nije poremetila pripreme i kaže da uživa u tim komplimentima.

"Mene to uopće ne remeti, a možda bi trebalo njih pitati je li ih priča zbunjuje na bilo koji način. Mi smo na to navikli. Opće je poznato da se za naše igrače zanimaju veliki europski klubovi, da se spominju velike svote. To nam služi na čast. Tako to doživljavamo. Mi pripreme odrađujemo sasvim normalno. Zanimanje postoji i za ostale naše igrače. To je naš život i baš nimalo ne utječe na moje igrače. Oni znaju da ih Europa pozorno prati i da će jednog dana otići. Žive s tim i to dobro podnose", izjavio je Jurčić za Sportske novosti i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je Dinamova sudbina. Ogromni su novci u pitanju. Mogu vam kazati da i ja to osobno doživljavam kao kompliment, jer sam dio tog projekta. Dao sam nekakav 'poguranac' tim igračima u jednom razdoblju njihove karijere. Ako se radi o takvim klubovima i takvim novcima, sve je to dobrodošlo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo