Jurčić o novom golmanu: 'Zvat ćemo ga Grega na treningu'

Dinamo je zamjenu za odbjeglog Pabla Migliorea našao u Grzegorzu Sandomierskom iz belgijskog Genka, a Kruno Jurčić je zadovoljan novom 'jedinicom'.

27.7.2013.
14:50
VOYO logo

Grzegorz Sandomierski je u subotu nakon liječničkog pregleda potpisao jednogodišnju posudbu s Modrima te bi već u utorak mogao nastupiti protiv Šerifa u 3. pretkolu Lige prvaka.

"Dosta sam ga gledao, dobro je branio za Blackburn i dobili smo jako mirnog vratara s odličnom tehnikom te sjajnim osobnim karakteristikama. Tako da smo s Gregom, kako ćemo ga zvati na treningu, pokrili poziciju vratara", izjavio je trener Dinama Kruno Jurčić za službenu stranicu Modrih, a novi 23-godišnji vratar Dinama dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dBuSBEZHthw

"Sretan sam što sam ovdje. Sve se dogodilo brzo, ali na koncu sam jako zadovoljan što sam došao u ovako veliki klub kao što je Dinamo. Znam da se radi o klubu koji je godinama prvak Hrvatske i uvjerljivo najbolja momčad te su prošle dvije godine igrali Ligu prvaka. Nemam puno godina, ali imam dosta iskustva i jedva čekam početi braniti za svoj novi klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo