KRIZA U HAJDUKU: / Sazvana je izvanredna presica! Carrillo dobiva otkaz, a ovo su još dva scenarija raspleta potresa na Poljudu

Image
Foto: PIXSELL

U ponedjeljak u 10 sati HNK Hajduk održat će konferenciju za medije, a na njoj se očekuje da klub objavi prekid suradnje s trenerom Joanom Carrillom.

6.11.2017.
8:49
PIXSELL
VOYO logo

Subotnji debakl Hajduka na Poljud protiv Rudeša 3-2, nakon što su Splićani imali vodstvo od 2-0, izazvao je potrese na Poljudu. Trenutno četvrto mjesto na prvoligaškoj ljestvici ne zadovoljava apetite navijača koji su okrenuli leđa aktualnoj upravi Hajduka na čelu s Ivanom Kosom i poslali igračima poruku kako će "dobiti batine", koji je svoj mandat bio stavio na raspolaganje, ali je on odbijen.

[ANKETA] BIJELI U POTRAZI ZA TRENEROM: Carrillo je na izlaznim vratima, a ovo su potencijalni nasljednici

Isto tako, Joanu Carrillu je jasno kako su mu dani odbrojani. Iako je sve pokušao napraviti kako bi momčad vratio u vrh, to se nije dogodilo. A na Poljudu se strpljenje gubi vrlo brzo. No, nitko nije očekivao da će se "narod" tako pobuniti, da se razmišlja i u tom smjeru da se u klubu napravi potpuna čista i krene ispočetka s novim ljudima. Jer, u Splitu ne postoji više nikakvog strpljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je, naime, jedan od mogućih scenarija, piše Slobodna Dalmacija. Dakle, otišli bi trener Carrillo, sportski direktor Branco, ali i predsjednik Kos i čitav Nadzorni odbor i sazvali bi se novi izbori. Drugi scenarij je da iz kluba odu Carrillo, Branco i Kos, ali bi ostao Nadzorni odbor u aktualnom sastavu i ne bi se išlo u prijevremene izbore za novi saziv tog tijela.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

05.12.2016., Split - Na izvanrednoj konferenciji za medije na Poljudu predstavljen novi trener Hajduka - Katalonac Joan Carrillo. Mario Branco, Joan Carrillo, Ivan Kos. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Treći scenarij bio bi da samo struka bude "žrtveno" janje, pa da Carrillo i Branco dobiju otkaz, a da Nadzorni odbor i Ivan Kos ostanu na čelu Hajduka u istom sastavu. U tom slučaju, Nadzorni odbor dao bi Kosu još jednu šansu da pokuša popraviti i stanje u klubu i stanje u HNL-u. To bi Kos mogao napraviti dovođenjem novog trenera i sportskog direktora. Kako bilo, situacija na Poljudu je alarmantna i promjene će se zasigurno dogoditi. No, vrijedi pričekati na koji način i u kojem obujmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener, trener s pedigreom, bio bi pun pogodak, ali trener s pedigreom. bi bio dobar izbor, čovjek koji je jučer dobio u Genoi nakon poraza od Sampdorije ima internacionalno iskustvo vođenja momčadi u Serie A, rođeni je Splićanin ponikao u Hajduku, igrao je za bijele i on bio mogao podići momčad.

Image
GENOA NAJURILA IVANA JURIĆA: /

Hrvatski stručnjak po drugi put u manje od godine dana dobio otkaz u istom klubu

Image
GENOA NAJURILA IVANA JURIĆA: /

Hrvatski stručnjak po drugi put u manje od godine dana dobio otkaz u istom klubu

Isto tako, navijači Hajduka maštaju o tome da Slaven Bilić sjedne na klupu bijelih. Očekuje se da West Ham tijekom ponedjeljka raskine suradnju sa hrvatskim stručnjakom, koji u tom trenutku postaje slobodan trener, pa bi mogao preuzeti momčad bar do kraja sezone. Međutim, takav scenarij teško je za očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike