BBB IH GAĐAO STOLICAMA I KOVANICAMA, A NAVIJAČI CITYJA PORUČUJU: /

'Puno hvala navijačima Dinama'

Image
Foto: Profimedia

Nismo vidjeli na televiziji da su letjele stolice i kovanice prema navijačima Manchester Cityja, ali sve se više priča o tome

3.10.2019.
14:36
Profimedia
VOYO logo

Dva dana nakon utakmice između Manchester Cityja i Dinama na Etihadu oglasila se Uefa. Naime, pokrenut je disciplinski postupak protiv oba kluba zbog ispada njihovih navijača. Englezi su pod povećalom zbog ubacivanja predmeta u teren, dok je uz to isto Dinamu na teret stavlja i pravljenje štete na stadionu.

Kako javlja Daily Mail Boysi su navodno potrgali oko 150 stolica. Također, pišu da je jedan Cityjev fan snimio Dinamova navijača dok salutira nacističkim pozdravom uzdignutom desnicom. Međutim, Uefa se za sada nije oglasila po tom pitanju. Budu li naknadno pokrenuli istragu zbog. toga, Modrima bi prijetilo pražnjenje tribina rasističkog ponašanja gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILA SKANDALOZNA SNIMKA S ETIHADA: /

Zbog ovog bi se u Dinamu mogli zabrinuti

Image
PROCURILA SKANDALOZNA SNIMKA S ETIHADA: /

Zbog ovog bi se u Dinamu mogli zabrinuti

Da ta priča nije bezvezna izmošljotina, potvrđuju snimke, ali i priče navijača Manchester Cityja koje kruže po društvenim mrežama. Nismo vidjeli na televiziji da su letjele stolice i kovanice prema navijačima Manchester Cityja, ali sve se više priča o tome. Jedan navijač Manchester Cityja je napisao da je prema njemu letjelo svašta, od stolica do kovanica, ali da je uza sve to City uspio izvući pobjedu.

Lik se čak i zahvalio navijačima Dinama jer je s utakmice izašao bogatiji za osam i pol funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak u travnju je zbog incidenta tijekom utakmice s Benficom kažnjen igranjem dviju domaćih utakmica u bez prisustva gledatelja, od kojih druga uvjetno na dvije godine. Ako se u sljedeće dvije godine ponovi prekršaj, objavila je tada Uefa, automatski slijedi kazna igranja još jedne utakmice pred praznim tribinama.

Odluka u ovom slučaju bit će poznata 17. listopada, a za očekivati je da će Modri dobiti upozorenje i/ili biti novčano kažnjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo